39 dagar kvar

I helgen var bror på besök med mor och far. Det blev ett par vändor i trädgården, i det fantastiska vårvädret. Jag följde upp fredagens löpning med en kortare sträcka på söndagsmorronen med bror. Även om det känns stelt i knäna går det framåt. Vi är nu överens om att köra på och löpa hela linan ut. Ingen av oss har några större krav på att prestera bra tider, utan här handlar det om att ta sig runt och ta det hela som en folkfest. För folkfest lär det bli. 55 000 anmälda löpare!!!

Vi har inte fått några papper och startnummer än så vi vet inte om det blir samma startgrupp. Men vem kolla upp sånt? Kan vara kul att starta ihop åtminstone. Jag bävar mest för den sista biten, raksträckan på Avenyn med tusentals människor som ska se hur jäkla trött och sliten man är efter drygt 2 mils löpning. Ja, ja.

Ikväll blir det innebandy och imorron badminton. Ska försöka ge mig ut i slutet av veckan, så att man kan äta påskmaten utan att få dåligt samvete. Lisas kusiner kommer och hälsar på i helgen så det lär säkert bjudas på något gott...

PS! Tack familjen för all hjälp i helgen. Vi uppskattar det mycket.

.Henke

Kommentarer
Postat av: Rickard

när vi väl kommer till avenyn har väl folk gått hem...

2009-04-07 @ 18:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback